Chutný dezert bez pečení! Po pár minutách se po něm jen tak zaprášilo

5) Hrnec umístěte na sporák při a pří nižší teplotě a za stálého míchání čekejte, dokud se vám nevytvoří jednotná směs. Následně čokoládu odstraňte ze sporáku.

6) Máslo nakrájejte na menší kostky a dejte mu pár minut, aby změklo. Pomocí mixéru ho snadno rozmixujte.

7) Přidejte k máslu vychlazený krém a ještě jednou vyšlehejte.

8) Dno vhodné formy si vyložte sušenkami, které pak potřete krémem. Opakujte totéž i s druhou vrstvou sušenek a krému. Pokračujte, než Váš dezert zakončíte sušenkami.

9) Na konec dezert polijte čokoládovou polevou, vložte do lednice na 3-4 hodiny nebo na celou noc.

loading...
...
Stránek: 1 2 3 4 5

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *